Heb jij je HBO diploma (bijna) op zak en wil je meewerken aan een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving? Dan zijn we op zoek naar jou!

We zijn met steeds meer mensen in ons kleine land. Zo voeren we met z’n allen de druk op het milieu, onze omgeving en elkaar steeds verder op. Een goede omgevingsdienst is onmisbaar voor elke gemeente.

De Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU) voert de milieu- en omgevingstaken uit voor vijftien gemeenten en samenwerkingspartners in de regio Midden-Nederland. Met verschillende producten en diensten op het gebied van duurzaamheid, toezicht, vergunningen, educatie en klimaat zorgen we dat mens en milieu in balans blijven.

De Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU) is op zoek naar jong, aanstormend talent die zich verder willen ontwikkelen in hun vakgebied!

Wat ga je doen?

Je informeert en adviseert overheden en burgers over de bij bouw van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Jouw werk bestaat vooral uit het uitvoeren van bouwcontroles in het veld. Je houdt toezicht op verleende bouwvergunningen, je controleert illegale bouwwerken (ruimtelijke ordening) en handelt klachten af. Samen met collega’s houd je toezicht op (asbest)sloop. Waar dat nodig is, bied je inhoudelijke ondersteuning  bij de behandeling van bezwaar- en beroepsprocedures bij openbare zittingen. Je ondersteunt en adviseert bij de behandeling van complexe integrale ruimtelijke plannen. Als toezichthouder zie je het belang van tactvol en empathisch communiceren. Je houdt je opdracht goed voor ogen en bewaakt daarbij de grenzen van jouw rol en verantwoordelijkheid.

Wat heb je / wat kun je?

  • (Bijna) je HBO diploma op zak;
  • Bouwkunde of Vastgoed en Makelaardij zien wij als een pré, maar dit is geen harde eis. Als het maar een opleiding is met een technische achtergrond;
  • Je vindt het fijn om samen met collega’s’ te werken aan een gezamenlijk resultaat. Het plannen en organiseren van je werk gaat je goed af. Je ontmoet graag andere mensen en bouwt makkelijk aan zakelijke relaties. Met jouw communicatieve vaardigheden ben je goed in staat om mensen te overtuigen. Je gaat tactvol om met verschillende belangen zonder dat dit ten koste gaat van jouw eigen opdracht. Je hebt het zelfvertrouwen en lef om op basis van jouw professionele oordeel een beslissing te nemen;
  • Je bent energiek en hebt een grote dosis enthousiasme. Je bent leergierig en je weet van aanpakken;
  • Je woont bij voorkeur in de regio Utrecht of bent van plan je in de regio Utrecht te gaan vestigen.

Wat krijg je?

  • Een contract voor 1½ jaar en een maandsalaris van ca. € 2.760,- als je 36 uur per week werkt;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een individueel keuzebudget van 17,05% die je flexibel in kunt zetten voor bijvoorbeeld meer verlof of de aanschaf van een fiets;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen;
  • Een leuke baan in een collegiale, informele en mooie werkomgeving.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel Tijdhof, recruiter, via ODRU@all4people.nl. Je ontvangt dan binnen 24 uur een antwoord per mail of telefonisch. Wil je meer weten over werken als Young Professional bij de ODRU of over hoe het is om bij de ODRU te werken klik dan hier voor een informatiefilm.

Lijkt het je wat?

Mail dan je CV met korte en krachtige motivatiebrief uiterlijk op 15 augustus a.s. naar ODRU@all4people.nl