Ben jij die enthousiaste, ervaren, advocaat die zich graag verder wil ontwikkelen en mee wil bouwen aan ons kantoor, dan biedt Silver Advocaten jou die mogelijkheid. Bij ons heb je veel vrijheid, krijg je alle mogelijkheden om je eigen praktijk op te zetten en je te specialiseren in datgene waar jij goed in bent. Wij zijn een klein kantoor dus alle mogelijkheden liggen nog voor je open. Wij zijn een begrip in de regio voor ondernemers en instellingen die oplossingsgericht denken en vérgaande dienstverlening verlangen.

Ben jij diegene die ons team wil komen versterken dan willen wij heel graag met jou in gesprek.

Wat meer over ons

Ons advocatenkantoor is gevestigd in de Langstraat in Waalwijk. Al 10 jaar lang zijn wij het toonaangevende advocatenkantoor in de regio voor ondernemers en instellingen. Onze expertise ligt in ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht, huurrecht en incasso. De klanten waar wij voor werken omschrijven ons als: “integer, goed op de hoogte, effectief, creatief, vasthoudend, eigenzinnig en vooral betrokken bij de klant”.

Wij zijn een jong kantoor met een informele sfeer. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en staan voor elkaar klaar wanneer dit nodig is.

Wat meer over jou

Jij bent een advocaat die de taal van onze cliënten begrijpt en tevens snapt dat onze klanten op zoek zijn naar een praktische businesspartner die hen helpt bij het oplossen van compliance vraagstukken. Je bent ambitieus, vasthoudend, oplossingsgericht, creatief en je begrijpt dat de combinatie werk en privé soms pittig is. Voor jouw ambitie zoek je een werkgever die je faciliteert bij het ontwikkelen in je vakgebied.

Wat wij verder nog belangrijk vinden:

  • Aantoonbare ervaring op het gebied van arbeidsrecht is een vereiste
  • PALA of vergelijkebare postacademische opleiding is een pré, maar kunnen wij je ook bieden.
  • Je bent fulltime beschikbaar

Ben je geïnteresseerd? 

Wil je graag bij ons komen werken stuur dan je motivatiebrief en cv of neem contact op met onze HR-adviseurs Henk Hoogardie of Pascale Cuny van All4people. Zij beantwoorden graag je vragen. Zij zijn bereikbaar op 06-42051870.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en zijn passend voor een advocatenkantoor dat zich richt op het bedienen van de zakelijke markt.

Voor meer informatie over ons kantoor kun je kijken op onze website www.silveradvocaten.com.

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd