Silver Advocaten

Silver Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in de Langstraat. Al 10 jaar lang zijn wij het toonaangevende advocatenkantoor in de regio voor ondernemers en instellingen.  Zij leggen zich toe op het maken van contracten, het procederen over contracten, arbeidsrecht en huurrecht.  Klanten omschrijven hen als: ‘integer, goed op de hoogte, effectief, creatief, vasthoudend, eigenzinnig én betrokken bij de klant’.

Jij

Jij bent een advocaat die de taal van cliënten begrijpt. Je snapt dat zij op zoek zijn naar een praktische businesspartner die hen helpt bij het oplossen van compliance vraagstukken en zo nodig helpt om vasthoudend voor hun belangen op te komen. Het liefst werk je bij een werkgever die snapt dat de advocatuur in combinatie met een gezin of een druk sociaal leven een taaie combinatie kan zijn. Je wilt je graag ontwikkelen op je vakgebied en zoekt een werkgever die dat faciliteert. Je hebt de beroepsopleiding advocatuur voltooid en je werkt minimaal 5 jaar in de advocatuur. Bij voorkeur heb je de PALA afgerond of een vergelijkbare postacademische opleiding op het gebied van arbeidsrecht. Aantoonbare ervaring op het gebied van arbeidsrecht is in ieder geval een vereiste.

Functie

Silver zoekt een advocaat die mee wil bouwen aan het kantoor. Heb je een postacademische opleiding afgerond op het gebied van arbeidsrecht dan komen we graag in contact met je. Heb je die ervaring niet maar voldoe je overigens wel aan het profiel, dan nodigen we je ook uitdrukkelijk uit om je interesse kenbaar te maken. We bieden je arbeidsvoorwaarden die passend zijn voor een advocatenkantoor dat zich richt op het bedienen van de zakelijke markt.

Geïnteresseerd? Reageer snel

Is jouw belangstelling gewekt stuur dan je motivatiebrief en cv naar Henk.Hoogardie@all4people.nl of neem contact op met  Henk van All4people. Hij beantwoordt graag je vragen. Je kunt hem bereiken op 06-39884200. Meer informatie over Silver Advocaten vind je op www.silveradvocaten.com