Wij

Zorgplicht Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in de regio Tilburg/ Breda. Wij zijn een litigation boutique advocatenkantoor, gespecialiseerd in de beslechting van complexe geschillen met (met name) dienstverleners zoals accountants, notarissen, makelaars en financiële dienstverleners. Wij treden vanuit principiële redenen alleen op tegen dienstverleners. Binnen onze organisatie werken hooggekwalificeerde professionals. Onze klanten omschrijven ons als: ‘integer, goed op de hoogte, effectief, creatief, vasthoudend, eigenzinnig én betrokken bij de klant’. De organisatie heeft een groeiambitie en wil binnen 2-3 jaar uitgroeien tot een speler van betekenis binnen de niche met 10 zeer gespecialiseerde advocaten met de daarbij behorende staf.

Jij

Je herkent je in de omschrijving van onze klanten en ons kantoor. Het liefst werk je bij een werkgever die snapt dat de advocatuur in combinatie met een gezin of een druk sociaal leven een taaie combinatie kan zijn. Je wilt je graag ontwikkelen op je vakgebied en zoekt een werkgever die dat faciliteert. Je hebt de beroepsopleiding advocatuur voltooid en je werkt minimaal 5 jaar in de advocatuur.

Functie

Wij zoeken een advocaat voor 32 tot 40 uur per week die mee wil bouwen aan ons kantoor. Heb je ervaring op het gebied van aansprakelijkheid van dienstverleners, dan komen we graag in contact met je. Heb je die ervaring niet maar voldoe je overigens wel aan het profiel en ben je bereid om door middel van inhouse trainingen je de skills en ervaring eigen te maken, dan nodigen we je ook uitdrukkelijk uit om je interesse kenbaar te maken. We bieden je arbeidsvoorwaarden die passend zijn voor hooggekwalificeerde professionals binnen een litigation boutique advocatenkantoor.

Geïnteresseerd?

Als je belangstelling is gewekt stuur dan vóór 1 november 2020 jouw CV en motivatiebrief naar Henk.Hoogardie@all4people.nl.

Heb je nog vragen neem dan contact op met onze HR-Adviseur Henk Hoogardie van all4people (www.all4people.nl). Hij beantwoordt graag je vragen. Je kunt hem bereiken op 085 – 303 09 49. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.zorgplichtadvocaten.com