Wil jij werken in een moderne, professionele maar informele werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en groei? Dan zoeken wij jou.

Wij

Silver Advocaten is een jong litigation boutique advocatenkantoor gevestigd in de regio Tilburg/ Breda. Wij zijn lokaal gericht op het MKB en gespecialiseerd in arbeidsrecht, financieel- en beroepsaansprakelijkheidsrecht. Daarnaast zijn wij landelijk ook actief via de labels financieelrecht-advocaten en zorgplicht-advocaten. Wij zijn een groeiende praktijk met een jong enthousiast team van advocaten en medewerkers.

Onze klanten, zowel (vermogende) particulieren maar ook bedrijven en instellingen omschrijven ons als: ‘integer, goed op de hoogte, effectief, creatief, vasthoudend, eigenzinnig én betrokken bij de klant’.

Wij hebben een groeiambitie en willen de komende jaren uitgroeien tot een speler van betekenis binnen de niche met 10 zeer gespecialiseerde advocaten met de daarbij behorende staf.

Jij

Als ambitieuze jurist herken je jezelf in de omschrijving van onze klanten, de vakgebieden en niet onbelangrijk je werkt graag in een jong enthousiast team. Het liefst werk je bij een werkgever die snapt dat de advocatuur in combinatie met een gezin of een druk sociaal leven een taaie combinatie kan zijn. Je wilt je graag ontwikkelen op jouw vakgebied en zoekt een werkgever die dat faciliteert. Je bent gedreven, creatief en hebt een no nonsens mentaliteit.

Functie

Wij zoeken een talentvolle advocaat-stagiaire die mee wil bouwen aan ons kantoor. Heb jij ervaring op het gebied van arbeidsrecht, financieel- of beroepsaansprakelijkheidsrecht dan komen we graag in contact met je. Relevante werkervaring is een pre. Heb je die ervaring niet maar voldoe je wel aan het profiel en ben je bereid om door middel van inhouse trainingen je de skills en ervaring eigen te maken, dan nodigen we je ook uitdrukkelijk uit om je interesse kenbaar te maken. We bieden je arbeidsvoorwaarden die passend zijn voor hooggekwalificeerde professionals binnen een litigation boutique advocatenkantoor.

Wil jij werken in een moderne, professionele maar informele werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en groei? Laat het ons weten.

Geïnteresseerd?

Is je belangstelling gewekt, stuur dan je motivatiebrief inclusief cv naar Henk.Hoogardie@all4people.nl. Heb je nog vragen neem dan contact op met onze HR-Adviseur Henk Hoogardie van all4people. Hij beantwoordt graag je vragen. Je kunt Henk bereiken op 06-39884200.