Wij

Zorgplicht Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in de regio Tilburg/ Breda. Wij zijn een litigation boutique advocatenkantoor, gespecialiseerd in de beslechting van complexe geschillen met (met name) dienstverleners zoals accountants, notarissen, makelaars en financiële dienstverleners. Wij treden vanuit principiële redenen alleen op tegen dienstverleners. Binnen onze organisatie werken hooggekwalificeerde professionals. Onze klanten omschrijven ons als: ‘integer, goed op de hoogte, effectief, creatief, vasthoudend, eigenzinnig én betrokken bij de klant’. De organisatie heeft een groeiambitie en wil binnen 2-3 jaar uitgroeien tot een speler van betekenis binnen de niche met 10 zeer gespecialiseerde advocaten met de daarbij behorende staf.

Jij

Je herkent je in de omschrijving van onze klanten en ons kantoor.  Ambitie en gedrevenheid zijn twee persoonlijkheidskenmerken die bij je passen. Je wilt je na je WO-master graag ontwikkelen op het gebied van de aansprakelijkheid van (financieel) dienstverleners. Je zoekt een werkgever die dat faciliteert en je de mogelijkheid biedt om na een korte periode van kennismaking aan de beroepsopleiding te beginnen.

Functie

Wij zoeken een ambitieuze advocaat stagiaire voor 40 uur per week die mee wil bouwen aan ons kantoor. Je ondersteunt de partners en de medewerkers op het kantoor en zult op termijn zelf met dossiers aan de slag mogen gaan.

Geïnteresseerd?

Als je belangstelling gewekt is stuur dan vóór 1 november 2020 jouw CV en motivatiebrief naar Henk.Hoogardie@all4people.nl.

Heb je nog vragen neem dan contact op met onze HR-Adviseur Henk Hoogardie van all4people (www.all4people.nl). Hij beantwoordt graag je vragen. Je kunt hem bereiken op 085 – 303 09 49. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.zorgplichtadvocaten.com