• Alle HR services op één plek
  • Binnen 1 werkdag antwoord op jouw vraag!
  • Klantbeoordeling 4,7/5
bel ons
all4people verzuim

Casemanager Verzuim jouw verzuimbegeleider

Wist je dat een zieke medewerker al snel zo’n €240 per dag kost?

Om de impact van ziekteverzuim binnen je organisatie zo laag mogelijk te houden, is een goede begeleiding belangrijk. Onze casemanagers helpen bedrijven met verminderen van verzuim, kosten terugdringen en een snellere re-integratie.

Verzuimexperts met een actieve aanpak

Maak gebruik van de expertise en jarenlange ervaring van all4people.nl als Casemanager Verzuim voor de verzuimbegeleiding binnen je bedrijf!

Iedere ondernemer heeft wel eens te maken met zieke medewerkers. Meestal is dit prima binnen het team op te vangen door collega´s. Maar wat als het verzuim langer duurt? Of als je medewerker zich heel makkelijk meerder malen per jaar ziekmeldt? Hierdoor groeit de werkdruk bij collega’s en/of er blijft werk liggen. Dan is het inschakelen van een deskundige en vooral actieve verzuimbegeleider – ook wel ‘Casemanager verzuim’ genoemd – van groot belang. Je personeel is per slot van rekening het kapitaal van de onderneming.

Verzuim beïnvloedt de bedrijfsprocessen en is bovendien een hoge kostenpost. En last but not least: je bent als werkgever verplicht om alle zaken rondom ziekteverzuim zelf te regelen.

All4people heeft verschillende verzuimpakketten waaruit naar gelang de behoefte gekozen kan worden.

Verzuimbegeleiders | casemanagers met een scherpe blik én no-nonsense aanpak

De regelgeving omtrent ziekteverzuim is vaak onderhevig aan allerlei veranderingen. Waar moet je nu wel of niet aan voldoen als werkgever?

Van de verzuimbegeleider (Casemanager verzuim) kun je verwachten dat hij of zij met een scherpe blik naar de verzuimsituatie binnen je bedrijf kijkt. Onze casemanagers zijn experts op het gebied van de Wet Verbetering Poortwachter (WVP), ze kunnen het verzuimdossier direct oppakken en in duidelijke taal toelichten.

Want van all4people.nl hoef je geen dure woorden en ingewikkelde termen te verwachten. Ons DNA bestaat uit Praktisch, Perspectief en Prijs/Kwaliteit. Door deze werkwijze kunnen we ook de lastigere kwesties op een prettige en deskundige wijze aanpakken.

Gaan we samen aan het werk?

Neem Contact Op