• Alle HR services op één plek
  • Binnen 1 werkdag antwoord op jouw vraag!
  • Klantbeoordeling 4,7/5
bel ons
20210624 All4people-BIG-27 kopie

Arbodienst Hengelo | all4people

Neem vrijblijvend contact op

Op zoek naar een arbodienst in de omgeving van Hengelo? Wij van all4people helpen je graag. Gezonde, gelukkige en tevreden medewerkers dat is wat ieder bedrijf wenst. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat mensen door omstandigheden niet in staat zijn om te werken. Een situatie die al vervelend genoeg is, daarbij proberen wij als full-service HR bureau jullie te helpen en jullie organisatie hierin volledig te ontzorgen.

Arboarts Hengelo

Je hebt een arbo arts nodig als je werknemer niet kan werken door ziekte of arbeidsongeschiktheid. Als je werknemers in dienst hebt moeten zij altijd toegang hebben tot een bedrijfsarts. Onze bedrijfsarts is een medische specialist op het gebied van werk en gezondheid. Onze bedrijfsarts draagt met zijn werkzaamheden bij aan gezonde en veilige arbeidsomstandigheden. Een bedrijfsarts speelt dus een belangrijke rol bij de gezondheid van jouw werknemers. 

Onafhankelijk HR advies en ondersteuning

Personeel is de sleutel tot succes. Personeel maakt het verschil want zonder hen gebeurt er niets. Een zieke medewerker is ontzettend vervelend. Wanneer een medewerker ziek wordt kan all4people je gedurende het verzuimtraject ontzorgen. Wij geven jouw organisatie inzicht in wat er goed gaat en waar verbeterpunten liggen. Hierin is onafhankelijk advies van groot belang. Wij helpen je bij het voorkomen en oplossen van ziekte- en arbeidsverzuim. Wij bieden begeleiding op maat afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. 

Gaan we samen aan het werk? 

Wil je graag meer informatie over onze verzuimbegeleiding en de verschillende pakketten die wij als arbodienst Hengelo kunnen bieden? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen en kunnen we aangeven wat past bij jouw bedrijf.

Gaan we samen aan het werk?

Neem Contact Op