• Alle HR services op één plek
  • Binnen 1 werkdag antwoord op jouw vraag!
  • Klantbeoordeling 4,7/5
bel ons
all4people hr sppor2

Arbodienst Waalwijk | All4people

Neem Contact Op

Op zoek naar een arbodienst in de omgeving van Waalwijk? Dan ben je bij all4people aan het juiste adres. Gezonde en vitale medewerkers zijn productiever, minder snel ziek en hebben meer plezier in hun werk. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat mensen door omstandigheden niet in staat zijn om te werken. Een vervelende situatie, daarbij proberen wij als full-service HR bureau jou te helpen en jouw organisatie hierin volledig te ontzorgen.

Jouw arbo arts in Waalwijk 

Waar mensen werken, kan ziekteverzuim voorkomen. Dit is natuurlijk erg vervelend voor zowel de werknemer als de werkgever. Als werkgever heb je wellicht veel vragen, wat zijn bijvoorbeeld je verplichtingen als werkgever? En hoe pak je dit aan met alle regels en wetgeving? Veel uitzoekwerk waar jij als werkgever nauwelijks tijd voor hebt. 

Wij nemen dit geregel graag voor jouw uit handen.

Onze arbodienst in Waalwijk is een medisch specialist op het gebied van werk en gezondheid. Onze arboarts geeft advies bij ziekteverzuimbegeleiding. Een bedrijfsarts speelt dus een belangrijke rol bij de gezondheid van jouw medewerkers. Samen maken we een plan van aanpak voor je medewerker. Hierin staan alle afspraken die worden gemaakt over de aanpak van het re-integratieplan.

Onafhankelijk HR advies en ondersteuning

Personeel is de sleutel tot succes. Personeel maakt het verschil want zonder hen gebeurt er niets. Wanneer een medewerker ziek wordt kan all4people je gedurende het verzuimtraject ontzorgen. Wij geven jouw organisatie inzicht in wat er goed gaat en waar verbeterpunten liggen. Hierin is onafhankelijk advies van groot belang. Wij helpen je bij het voorkomen en oplossen van ziekte- en arbeidsverzuim. Wij bieden begeleiding op maat afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. 

Ben je benieuwd wat wij als arbodienst Waalwijk voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen en kunnen we aangeven wat past bij jouw bedrijf. 

Gaan we samen aan het werk?

Neem Contact Op