Project omschrijving

HR adviseur

Bij HR beleid denk je mogelijk als eerste aan salarisadministratie, contractbeheer en het vormgeven van personeelsdossiers. Maar om goede medewerkers aan te kunnen trekken, ze de mogelijkheden te bieden om zich te ontwikkelen én om je medewerkers te behouden, is vaak wat extra’s nodig.

De medewerkers binnen je organisatie verdienen aandacht en waarschijnlijk ben je regelmatig met hen in gesprek over inzet, ontwikkeling en drijfveren. Want alles wat aandacht krijgt groeit!

Met all4people.nl als HR businesspartner kun je het aanwezige talent op een overzichtelijke wijze in kaart brengen. Samen met onze HR-adviseur ga je op zoek naar datgene wat nodig is om je bedrijf nét dat stapje verder te brengen. Zo stippelen we gezamenlijk een route uit die je medewerkers en je organisatie tot bloei zal brengen.

Neem contact op

all4people.nl als HR businesspartner

Het is nu eenmaal een feit: personeelszaken hebben binnen het MKB vaak niet de hoogste prioriteit. Als ondernemer wil je vooral bezig zijn met ondernemen, toch? Het HRM-palet is daarnaast ook nog eens ontzettend breed.

All4people.nl noemt zichzelf dan ook niet zomaar een ‘HR businesspartner’. We denken mee als professionele zakenpartner over het gehele HR-beleid binnen je organisatie. Je krijgt de beschikking over een vaste HR consultant. Een HR adviseur die je organisatie kent en je vaste aanspreekpunt is. Als jouw zakenpartner zijn we regelmatig bij je onderneming aanwezig, zodat je medewerkers een vast aanspreekpunt hebben in hun eigen werkomgeving. Aangezien het vaak om vertrouwelijke gesprekken gaat, wordt dit zeer gewaardeerd.

Achter iedere HR consultant staat overigens een team van all4people-collega-HR-specialisten met ieder hun eigen expertise, waarop altijd een beroep gedaan kan worden.

Neem contact op

HR consultant

Het dynamische HR-vak bestaat naast het invoeren en bijhouden van de gegevens van je personeel tevens uit andere belangrijke werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van het juiste beleid, procedures en reglementen, met de bijbehorende doelstellingen en taken.

Onze HR consultant kan je onderneming daarin ondersteunen: we kunnen je volledig ontzorgen en de hulp bieden waar je behoefte aan hebt.

Ben je benieuwd of all4people.nl de geschikte HR businesspartner is voor jouw onderneming? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met een HR adviseur en ontdek onze toegevoegde waarde. Je zult al snel merken dat het rust geeft om alle personeelszaken goed geregeld te hebben!

  • opstellen van arbeidsovereenkomsten;
  • opstellen van personeelshandboek;
  • werven en selecteren van nieuwe medewerkers;
  • opstellen functiehuis en beoordelingssystematiek;
  • ondersteunen bij (moeilijke) gesprekken;
  • begeleiding en advisering bij ontslagzaken;

  • opstellen van verzuimbeleid;
  • begeleiding bij en voorkomen van verzuim.

“AL JE PERSONEELSZAKEN GOED GEREGELD”

Neem contact op