Project omschrijving

Outplacement

Ben je op zoek naar een professionele no-nonsense partij voor een outplacementtraject omdat er een reorganisatie speelt, het werk vervalt of omdat je geholpen wilt worden naar een andere baan? Bij all4people kan dit volledig op afstand met all4people.online óf door middel van een persoonlijk traject. Waar je ook voor kiest, wij begeleiden op effectieve en innovatieve wijze kandidaten met als doel ander Werk Scoren!

Neem contact op

Vraag een offerte of een kennismakings-
gesprek aan

  Outplacement volledig online of face to face

  All4people Waalwijk en Oldenzaal helpt medewerkers snel naar een ander baan. Wij hebben een innovatief outplacement traject ontwikkeld en bieden de mogelijkheid voor face to face, volledige online coaching of groepsoutplacement. Alles zetten we in om kandidaten optimaal te begeleiden naar een nieuwe passende baan.

  All4people beschikt over een landelijke dekking van gecertificeerde loopbaancoaches.

  Neem contact op

  Ons outplacementtraject is net even anders

  De exacte inhoud van de begeleiding is uiteraard afhankelijk van de individuele situatie en welk pakket er past en wordt gekozen: Online, Basis of Plus. Uiteraard is maatwerk altijd mogelijk. Zie de tabel voor de kosten van onze outplacementtrajecten.

  • 85% binnen 4 maanden aan ’t werk

  • Hoge klanttevredenheid

  • Maatwerk mogelijk

  • Face to face coaching

  • Coachen via beeldbellen

  • Toegang tot ons loopbaanplatform all4people.online, inclusief beeldcoaching;

  • Loopbaanassessment

  • Vitaliteitsscan

  • Diverse trainingen

  • Actuele vacaturebank

  • Jobhunten

  • Groot MKB netwerk

  • Betaalbaar professioneel traject

  Onze coaches zijn zeer praktisch, een tikkeltje eigenwijs maar vooral dé allround specialisten om medewerkers snel naar ander werk te begeleiden.

  Heb je vragen of ben je benieuwd welke kansen outplacement jou kan bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Neem contact op

  Tarieven

  Activiteiten Online €1.479,00 Basis €2.479,00 Plus €3.279,00
  Intakegesprek online | beeldbellen
  Intakegesprek face tot face of online op verzoek kandidaat
  Volledig online begeleiding
  Face-to-face en online begeleiding via beeldbellen
  Toegang tot loopbaanplatform ‘all4people.online’ inclusief vacaturebank
  Online loopbaanassessment inclusief uitgebreide rapportage
  Bespreken loopbaanassessment
  Online vitaliteitscan
  Bespreken vitaliteitscan
  Training motivatiebrief en CV
  LinkedIntraining incl. professioneel LinkedIn profiel
  Persoonlijke presentatie
  Elevator pitch
  Training netwerken opbouwen en onderhouden
  Oefenen sollicitatiegesprek
  Voorbereiden op sollicitatiegesprekken
  Openstellen netwerk all4people en coach
  Jobhunten
  Jobhunten intensief
  8 online coachgesprekken via beeldbellen
  10 coachgesprekken, 6 online en 4 face-to-face
  15 coachgesprekken, 9 online en 6 face-to-face
  Garandeerde begeleiding tot en met einde proeftijd nieuwe werkgever
  Neem contact op

  Wat is all4people.online?

  All4people.online is een online loopbaanplatform ter ondersteuning van een outplacementtraject of re-integratietraject. Er wordt onbeperkt toegang geboden tot een grote hoeveelheid handige informatie, tips, video’s en trainingen. Als je kiest voor een volledig online outplacementtraject maak je samen met de coach gebruik van het platform.

  Bij een outplacementtraject van all4people is het volgende inbegrepen:
  online loopbaanplatform all4people.online
  professionele coach waarmee je fysiek of via beeldbellen afspreekt
  toegang tot actuele vacaturebank en het netwerk van all4people
  intake, vitaliteitsscan, loopbaanassessments en trainingen

  Omdat loopbanen niet altijd voorspelbaar en lineair verlopen, wordt de keuze voor outplacement gemaakt op een moment waarop zich belangrijke vragen in iemands loopbaan aandienen. Het zijn vaak cruciale sleutelvragen die men zichzelf stelt, zoals: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? All4people.online wordt ingezet bij deze zoektocht, bijvoorbeeld bij het in kaart brengen van capaciteiten en talenten en het uitstippelen van de volgende carrièrestap en verdere koersbepaling. Maar ook bij het opstellen van een goed cv, het schrijven van een sollicitatiebrief, het leren pitchen, het ondersteunen bij sollicitatiegesprekken en het zoeken naar geschikte vacatures.

  Het voordeel van all4people.online is dat de kandidaat zijn eigen tempo en agenda kan bepalen. De aanpak blijft persoonlijk, maar is niet gebonden aan plaats of tijd door het gebruik van slimme technologie. Indien de kandidaat geen helder beeld van zichzelf heeft of als de zoekrichting onbekend is, zijn de professionele online testen van all4people.online van grote toegevoegde waarde. Vanuit de visie van zelfwerkzaamheid en zelfsturing is de deelnemer met dit platform architect van zijn eigen loopbaanontwikkeling en de vervolgstappen.

  Neem contact op

  Wat is outplacement?

  Wat is outplacement eigenlijk en wanneer wordt het ingezet? Outplacement betekent dat een werkgever een medewerker gaat begeleiden naar een andere passende baan buiten het bedrijf. Dit kan noodzakelijk zijn vanwege een reorganisatie of omdat een medewerker niet meer op de juiste plek zit.

  Er bestaat vrijwillige en onvrijwillige outplacement. Soms komt een werknemer tot de conclusie dat hij of zij veranderd is, andere ambities heeft of werknemer en werknemer passen niet meer bij elkaar. De werknemer maakt dit bespreekbaar met de direct leidinggevende of de HR functionaris, waarna er vaak een vertrekregeling overeengekomen wordt. Meestal is dit inclusief outplacement. Op de transitievergoeding mogen de outplacementkosten in mindering worden gebracht.

  Het is ook mogelijk dat outplacement voortkomt uit een loopbaantraject. Tijdens zo’n traject kan het zijn dat de werknemer concludeert dat hij niet meer op zijn plek zit bij de huidige werkgever. Dan kan in overleg met de werkgever het vervolg naar een andere baan worden ingevuld met een outplacementtraject.

  Bij gedwongen outplacement spelen reorganisaties een rol, waarbij vaak arbeidsplaatsen komen te vervallen. Als er bij een werkgever meerdere arbeidsplaatsen komen te vervallen, kunnen de werknemers in groepen door een outplacementbureau begeleid worden naar een nieuwe baan, de zogenaamde groepsoutplacement. Als er bij een werkgever slechts enkele werknemers ontslagen worden, kunnen zij vaak ook zelf een outplacementbureau kiezen.

  Neem contact op

  Hoe begeleidt all4people een outplacement traject?

  Ieder outplacement traject starten wij met een uitgebreid intakegesprek. Tijdens de intake worden de diverse stappen toegelicht en inventariseren we de verwachtingen en mogelijkheden. Vervolgens maakt de kandidaat een online loopbaanscan- en vitaliteitsscan. Dit assessment geeft de kandidaat inzicht in zijn talenten, zijn sterke en minder sterke persoonlijke en professionele kwaliteiten en passende beroepssector(en). De vitaliteitsscan geeft snel inzicht in de vitaliteit van de kandidaat. In welke mate de begeleiding online of face-to-face verloopt, is afhankelijk van het gekozen pakket.

  De intake is altijd het vertrekpunt bij een outplacement traject, vervolgens doorloopt de kandidaat een aantal vast stappen.

  De 3 stappen

  Stap een ‘Merk ik’ 

  In deze fase starten we met het maken van de online loopbaanscan en vitaliteitsscan en gaan we dieper in op zaken als: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Zaken als een competentieanalyse, interesses in taken en sectoren komen aan bod. Door coaching krijgt de kandidaat onbeperkt toegang tot een grote hoeveelheid handige informatie, tips en trainingen via all4people.online. Vanzelfsprekend staat de coach tot de beschikking, hij zal de resultaten bespreken en de kandidaat begeleiden richting de volgende stap.

  Stap twee ‘Marketing ik’
  Deze stap gaat over hoe de kandidaat zichzelf in de markt kan zetten, personal branding. Hoe verkoop jij jezelf? Er wordt gewerkt aan het opstellen van een goede CV en motivatiebrief, professioneel profiel op LinkedIn, het gebruik van social media, leren pitchen, netwerken opbouwen en een goed sollicitatiegesprek voeren.

  Stap drie ‘Werk ik’
  In deze laatste fase is de kandidaat arbeidsmarkt gereed en klaar om nieuw werk te gaan zoeken, via de handige vacaturebank Indeed die via het platform rechtstreeks is gekoppeld. Maar ook de coach en all4people zal zijn netwerk inzetten. Deze fase van het outplacement traject draait om het verkopen van jezelf, waarvoor in de eerdere fases alle handvatten aangereikt zijn om dit succesvol toe te passen.

  Nadat de kandidaat een nieuwe baan heeft gevonden, krijgt hij nog twee maanden nazorg van de all4people coach.

  Neem contact op

  Wat zijn de outplacement kosten?

  We werken met drie verschillende tarieven en pakketten: Online, Basis en Plus. Uiteraard is maatwerk ook altijd mogelijk. Waardevolle activiteiten zoals toegang tot loopbaanplatform ‘all4people.online’ inclusief vacaturebank, een online loopbaanscan, een loopbaanassessment, LinkedIn training en het oefenen van sollicitatiegesprekken zijn bij alle pakketten inbegrepen.

  Het Plus pakket is nog verder op maat uit te breiden en/of aan te passen met bijvoorbeeld een fotoshoot, meer of andere vorm van coachingsgesprekken, elevator pitch op film en styling training.

  Wil je graag meer weten over de outplacementkosten en wat de verschillen zijn tussen de pakketten? Neem dan contact op voor een kennismaking. Nadat we kennis hebben gemaakt en je wensen in kaart hebben gebracht, zullen we de kosten voor outplacement in een prijscalculatie op maat communiceren.

  Activiteiten Online €1.479,00 Basis €2.479,00 Plus €3.279,00
  Intakegesprek online | beeldbellen
  Intakegesprek face tot face of online op verzoek kandidaat
  Volledig online begeleiding
  Face-to-face en online begeleiding via beeldbellen
  Toegang tot loopbaanplatform ‘all4people.online’ inclusief vacaturebank
  Online loopbaanassessment inclusief uitgebreide rapportage
  Bespreken loopbaanassessment
  Online vitaliteitscan
  Bespreken vitaliteitscan
  Training motivatiebrief en CV
  LinkedIntraining incl. professioneel LinkedIn profiel
  Persoonlijke presentatie
  Elevator pitch
  Training netwerken opbouwen en onderhouden
  Oefenen sollicitatiegesprek
  Voorbereiden op sollicitatiegesprekken
  Openstellen netwerk all4people en coach
  Jobhunten
  Jobhunten intensief
  8 online coachgesprekken via beeldbellen
  10 coachgesprekken, 6 online en 4 face-to-face
  15 coachgesprekken, 9 online en 6 face-to-face
  Garandeerde begeleiding tot en met einde proeftijd nieuwe werkgever
  Neem contact op

  Wat doet outplacementbureau all4people?

  Outplacementbureau all4people in Waalwijk en Oldenzaal helpt medewerkers snel naar een ander baan. Wij hebben een effectieve en innovatieve methode ontwikkeld, inclusief de mogelijkheid voor online coaching. Met deze methode zetten wij ons in om kandidaten optimaal te begeleiden naar een nieuwe passende baan in een Van Werk Naar Werk traject.

  Bij outplacementbureau all4people kan begeleiding persoonlijk of volledig op afstand via beeldcoaching. Het is afhankelijk van welk pakket je kiest – online, basis of plus – hoe de verdeling is tussen persoonlijk en online contact. Naar welke vorm van begeleiding de voorkeur ook uitgaat, in ieder geval inbegrepen is:

  1. Intakegesprek. Traject toelichten, inventariseren van verwachtingen en opstellen Plan van Aanpak.
  2. Loopbaan- en vitaliteitsscan. De kandidaat voert zoveel mogelijk informatie over de huidige situatie in. Hier komt een uitgebreide rapportage uit voort die wordt besproken met de coach.
  3. Coaching. We coachen op een persoonlijke, laagdrempelige manier. Een succesvol traject hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld: Wat is de afstand tot de arbeidsmarkt? Is de kandidaat gemotiveerd? Speelt er nog een stukje verwerking van baanverlies mee? Al deze zaken worden meegenomen in de professionele begeleiding door onze coaches.
  4. Ondersteuning bij sollicitaties. Er wordt ondersteuning gegeven bij sollicitaties waarbij jobhunter, de online vacaturebank Indeed en het uitgebreide netwerk van all4people worden ingezet.
  5. Onbeperkte toegang tot all4people.online. Dit is het loopbaanplatform voor online begeleiding bij een Van Werk Naar Werk-traject. Door trainingen, assessments, tips en filmpjes krijgt de kandidaat steeds meer inzichten.

  We zijn zeer praktisch, een tikkeltje eigenwijs maar vooral dé allround outplacement specialist.

  Neem contact op

  “GA JE MET ONS WERK SCOREN!”

  Neem contact op