Project omschrijving

Tweede spoor en wettelijke verplichtingen

Eerste en tweede spoor. Als je personeel in dienst hebt, heb je er vast al een keer mee te maken gehad.

Een langdurig zieke medewerker begeleiden naar een andere passende baan buiten het bedrijf, is echter niet niks. Het is specifieke materie, want als je niet of niet voldoende voldoet aan de wettelijke verplichtingen, dan legt UWV een boete op. Dit kan zelfs een extra jaar loondoorbetaling zijn en dat wil je natuurlijk niet. Soms realiseren werknemers zich niet dat een te vroeg of onterecht ingezet tweede spoortraject kan leiden tot een loonsanctie. Dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. Eerste en tweede spoor kunnen overigens naast elkaar lopen, bijvoorbeeld omdat er nog kans is op herstel voor het eigen werk, maar er al wel sprake is van ziekte die meer dan een jaar duurt.

Onze tweede spoor experts helpen je medewerkers snel naar een andere baan, daarnaast zorgen zij voor een UWV-proof dossier. Niet onbelangrijk toch.

Neem contact op

Vraag een offerte aan

  2e Spoor re-integratietraject

  Bovenstaande begeleidingsmogelijkheden voor 2e spoor hebben inmiddels hun effectiviteit bij vele andere ondernemers bewezen. Vandaar dat al deze aspecten onderdeel zijn van ons in-huis ontwikkelde innovatieve 2e spoor re-integratietraject. Vanzelfsprekend bestaat de aanpak uit een aantal vaste onderdelen en acties maar de invulling ervan wordt altijd afgestemd op de situatie van de werknemer en je onderneming.

  Een ding is al wel zeker: all4people.nl gaat voor een actieve, doortastende en voortvarende aanpak!

  Neem contact op

  Tweede spoor met als doel ander werk scoren

  All4people.nl ontwikkelde een effectief en innovatief re-integratietraject 2e spoor. In dit 6 tot 12 maanden durende traject van werk naar ander werk zetten we persoonlijke coaching, beeldcoaching, trainingen en diverse middelen in om de medewerker optimaal te begeleiden.

  Waar moet je dan aan denken? Hieronder een paar voorbeelden:

  • online loopbaanassessment om werknemers te adviseren bij het maken van carrièrekeuzes en ze op de juiste plek te krijgen;
  • online loopbaanplatform met beeldcoaching en vacaturebank;

  • altijd maatwerk voor zowel werkgever als werknemer;
  • groot regionaal en landelijk netwerk;
  • ruime UWV-ervaring en UWV-proof dossier

  • hoge tevredenheid kandidaat en hoge tevredenheid werkgever;
  • jobhunten om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden naar passend werk.

  We kunnen dus zeer brede ondersteuning bieden voor een tweede spoor traject. Samen met werkgever en werknemer gaan we aan de slag met één gezamenlijk doel: ander werk scoren!

  “AL JE PERSONEELSZAKEN GOED GEREGELD”

  Neem contact op