Het kabinet trekt nu extra geld uit om mensen te helpen zich aan te passen aan de veranderde arbeidsmarkt, hierdoor zijn er vanaf 1 december 2020 weer 50.000 ontwikkeladviestrajecten beschikbaar.

Nu gratis een persoonlijk ontwikkeladvies

Omdat het werk continu verandert, is het voor jouw toekomst belangrijk dat je up-to-date blijft. Wat betreft kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je flexibel, productief en duurzaam inzetbaar in je huidige baan of een baan ergens anders.

Ben je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd en ben je nog aan het werk óf heb je op dit moment geen baan? Dan kun je vanaf 1 december tijdelijk gebruik maken van de subsidieregeling voor een gratis ontwikkeltraject van het ministerie van Sociale Zaken. Dit heeft een waarde van € 700,00.

Het kosteloos ontwikkeltraject kun je volgen bij een van de gekwalificeerde loopbaancoaches van all4people. Het traject geeft je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt, helpt je zo nodig bij het kiezen van de juiste (bij)scholing, of geeft je tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk.

Wat ga je doen?

Je maakt bij aanvang een online loopbaanscan, binnen 24 uur ontvang je hiervan een zeer uitgebreide rapportage inclusief ontwikkeltips. De rapportage bespreek je in 3 fysieke gesprekken of via beeldbellen met een van onze loopbaancoaches.

Na de gesprekken stel je samen met de coach een ontwikkelplan/advies op waarin jouw persoonlijke groei en toekomstplannen centraal staan. Het laat zien waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Niet alleen nu maar vooral ook in de toekomst.

Hoe maak je gebruik van dit ontwikkeladvies?

Gewoon heel eenvoudig!

  1. Neem contact met all4people via contact@all4people.nl of  085 – 3030949  onder vermelding van voor- en achternaam en woonplaats
  2. Onze coaches uit de regio’s Noord-Brabant, Gelderland, Twente, Overijssel, Drenthe en Utrecht nemen dezelfde dag contact met je op voor een afspraak
  3. Samen gaan jullie aan de slag
  4. All4people vraagt de subsidie aan en regelt de administratie