• Alle HR services op één plek
  • Binnen 1 werkdag antwoord op jouw vraag!
  • Klantbeoordeling 4,7/5
bel ons
zorgverlof

P&O

P&O all4people.nl Waalwijk en Hengelo

Ben je voor je onderneming op zoek naar een gedegen P&O beleid? Lees dan snel verder over hoe de adviseurs van All4people.nl Waalwijk en All4people.nl Hengelo je hierbij kunnen ondersteunen!

Voorbeeld 1: Er is sprake van onrust binnen het bedrijf. Het lijkt dat wederzijdse verwachtingen niet duidelijk zijn. Wij gaan in gesprek met de HR afdeling/personeelszaken om te achterhalen waar de onrust vandaan komt. Soms is dit al snel duidelijk (het ontbreken van functiebeschrijvingen), soms moet er verder gekeken worden en lijkt er iets niet goed te gaan in de communicatie binnen het bedrijf. Afhankelijk van wat we tegenkomen geven wij professioneel advies waaruit op dat moment de beste opties gekozen worden. Denk aan het opzetten of updaten van functiebeschrijvingen, maar ook processen beschrijven of communicatietraining op maat.

Voorbeeld 2: Vanuit de verzuimbegeleiding komt naar voren dat er sprake is van veel langdurig ziekteverzuim. We gaan vervolgens samen met de HR afdeling/personeelszaken of de werkgever het probleem analyseren. Dit kan onder andere door een onderzoek te doen bij het personeel (eventueel door middel van PMO) en te praten met de bedrijfsarts. Als daaruit blijkt dat veel medewerkers werken onder een te hoge werkdruk, gaan we samen kijken welke maatregelen er genomen kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een cursus stress hanteren, periodieke gesprekken, cultuurverandering, zit de juiste persoon op de juiste plek en/of aanpassen van functies.

Zo adviseren we PenO in iedere situatie op maat.

Alle PenO specialisaties onder één dak!

Een steuntje in de rug bij je personeelszaken in de vorm van een deskundige partij als vraagbaak, is onmisbaar.

Want of het nu gaat om opleidingen, loopbaanafspraken, een slecht functionerende medewerker of de ontwikkeling van de afdeling: het valt onder jouw verantwoordelijkheid als ondernemer. Vaak ben jij degene die de slechtnieuwsgesprekken voert met personeelsleden. Bij de uitvoering van een reorganisatie waar gedwongen ontslagen in vallen, worden deze gesprekken als een hele lastige taak ervaren. Het opstellen van een sociaal plan is ook een onderwerp waar veel tijd en overleg in gaat zitten. Eventueel komen er nog onderhandelingen met een vakbond en de ondernemingsraad bij kijken. Zeker als je dit voor de eerste keer moet uitvoeren, is het prettig om een partner aan je zij te hebben die je ondersteunt bij P&O, of dit zelfs grotendeels uit handen neemt.

De adviseurs van all4people.nl begeleiden en bemiddelen. We hebben alle PenO specialisaties onder één dak, doe er je voordeel mee!

Gaan we samen aan het werk?

Neem Contact Op