• Alle HR services op één plek
  • Binnen 1 werkdag antwoord op jouw vraag!
  • Klantbeoordeling 4,7/5
bel ons
all4people

Jouw HR Business Partner | All4people

Neem vrijblijvend contact op

De rol van een HR Business Partner is belangrijker dan ooit. Een goed HR beleid is onmisbaar voor iedere organisatie. Wij helpen bedrijven op een nuchtere wijze met alle zaken omtrent HR. Door onze uitgebreide kennis en ervaring weten we alles op het gebied van HR thema’s. Als ondernemer moet je alle zaken rondom personeel goed geregeld hebben. Daar helpen we graag aan mee. 

Wat doet een HR Business Partner? 

Als HR Business Partner adviseren wij leidinggevenden en medewerkers over HR-gerelateerde zaken, zoals werving en selectie, opleiding en ontwikkeling, arbeidsrelaties, verlof en verzuim, prestatiebeoordeling en beleidsontwikkeling. Als HR Business Partner werken wij proactief samen met de afdelingen om te zorgen dat het HR-beleid en procedures aansluiten bij de doelstellingen van jouw organisatie en de specifieke behoeften van de afdelingen. Als HR Business Partner kunnen wij ondersteuning bieden op zowel strategisch als operationeel vlak. Bovendien kunnen wij jouw organisatie volledig ontzorgen op het gebied van het identificeren van trends en problemen binnen de afdelingen en hierbij kijken naar mogelijke oplossingen.

Wat is het voordeel van een HR Business Partner? 

Een HR Business Partner is een toegevoegde waarde voor iedere organisatie. Het levert een proactieve bijdrage aan de winststijging van een bedrijf. Een HR Business Partner kan bijdragen aan een betere werknemerstevredenheid, meer efficiëntie en een grotere productiviteit binnen de afdeling of business unit.

Het uitstellen van wervingsprocessen, onboarding, gebrekkige communicatie komen de bedrijfsdoelstellingen niet ten goede. Daarom is het ontzettend belangrijk dat deze zaken goed geregeld zijn. Onderstaande punten maken ons als HR Business Partner onmisbaar voor jouw bedrijf. 

  • Doelgericht ondernemen;
  • De schakel tussen het management en het personeel;
  • Sparringpartner voor strategische vraagstukken;
  • Duidelijk stappenplan;
  • Grip op cijfers.

Uitgebreide ondersteuning met HR-zaken 

Wij kunnen de HR afdeling op alle gebieden ondersteunen. Het kan ook zomaar zijn dat je geen P&O afdeling hebt of dat er onvoldoende kennis in huis is. Heeft je bedrijf behoefte aan HR advies en ondersteuning? Dan helpen we je graag verder. Wij pakken de zaken net even anders aan. 

Flexibel HR-abonnement 

Ben je al bekend met ons Flexibele HR abonnement? Dit abonnement is al beschikbaar vanaf 4 tot 32 uur per maand afhankelijk van hoeveel uur jouw organisatie nodig heeft. Als we inzichtelijk hebben hoeveel uren je per maand nodig hebt kunnen we samen de grootte van het abonnement bepalen. Zo is het abonnement afgestemd op jouw wensen. Zo ben je iedere maand verzekerd van professioneel HR advies en ondersteuning. Bovendien is het mogelijk om maandelijks jouw abonnement aan te passen naar de gewenste uren voor die maand. Wel zo makkelijk en flexibel. 

Heb je een vraag over onze abonnementsvormen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Gaan we samen aan het werk?

Wij ontzorgen jou als werkgever en geven daarbij HR advies en ondersteuning bij alle relevante thema’s. Het juiste HR advies en de beste ondersteuning zorgen voor meer grip op je personeelszaken en vergroot de efficiency van de processen van je personeelszaken. Heeft jouw organisatie begeleiding nodig bij het opzetten van een goed HR beleid? Dan helpen we jouw organisatie graag verder. Wij zijn jouw HR Business Partner.

Gaan we samen aan het werk?

Neem Contact Op