• Alle HR services op één plek
  • Binnen 1 werkdag antwoord op jouw vraag!
  • Klantbeoordeling 4,7/5
bel ons
20210624 All4people-BIG-6

Jouw HR dienstverlener | All4people

Neem vrijblijvend contact op

Goede HR is onmisbaar voor iedere organisatie, daar kun je als bedrijf niet omheen. Om jouw organisatiedoelen te behalen zijn gemotiveerde medewerkers van groot belang. all4people is de specialist in het verlenen van HR dienstverlening aan organisaties. Heeft jouw organisatie ondersteuning nodig op het gebied van HR? Dan helpen we je graag.  Jouw wensen staan centraal.

Onze aanpak 

Een gezonde organisatie vraagt om gezonde medewerkers. Als ondernemer wil jij je bezighouden met ondernemen. Wij zijn zeer praktisch, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral de allround HR- expert voor jouw organisatie. Onze HR professionals nemen al je zorgen over HR uit handen. Wij zijn jouw HR dienst voor jouw organisatie. 

De HR dienstverlening van all4people

Onze HR dienstverlening is ontzettend breed. Wij kunnen ondersteuning bieden op alle aspecten van HR. Denk hierbij aan werving en selectie, opzetten van het functiehuis, ontslagzaken en meer. We bieden complete ondersteuning en ontzorgen jouw bedrijf van A tot Z. Zodat jij je kunt focussen op de kernactiviteiten van de onderneming. 

Werving en selectie 

Door de jarenlange ervaring van onze HR professionals weten zij als geen ander hoe ze de geschikte medewerker kunnen vinden voor een functie. Onze HR professionals kunnen effectief bijstaan in het vinden van het juiste personeel. We vinden transparantie hierin ontzettend belangrijk. Voorafgaand maken we duidelijke afspraken zodat we precies weten wat we van elkaar kunnen verwachten tijdens onze samenwerking. 

Opzetten functiehuis

Een functiehuis is, samen met het salarishuis, de basis voor een goede HR-organisatie. Wij helpen bij het ontwikkelen van functieprofielen en het vaststellen van een passende waardering. Zo hou je de verwachtingen voor jou en je medewerkers in zijn geheel duidelijk. 

Ontslagzaken

Een medewerker ontslaan is nooit een leuke situatie. Als je een medewerker wil ontslaan – om welke reden dan ook – ben je gebonden aan wettelijke regels. Regels waar jij je als werkgever strikt aan moet houden. We snappen heel goed dat je misschien niet compleet op de hoogte van de allerlaatste regels op gebied van ontslag. Hierin kunnen wij ondersteunen, begeleiden en een advies geven. 

Begeleiden en voorkomen van verzuim 

Een goede begeleiding bij een zieke werknemer is van groot belang. Onze HR professionals helpen bij het opzetten van een goed verzuimbeleid. Daarnaast helpen we bij het begeleiden van jouw medewerkers, waardoor zij zo snel mogelijk weer volledig gezond zijn en kunnen werken. Want gezonde medewerkers zijn natuurlijk het allerbelangrijkst. 

Opzetten beoordelingssystematiek

All4people kan jouw organisatie adviseren over het opzetten van een beoordelingssysteem op maat. Het functioneringsgesprek of voortgangsgesprek heeft als doel om inzicht te krijgen in de voortgang van een medewerker. Dit kost veel tijd en inspanning. Wij geven jouw organisatie advies over de invulling hiervan. 

Wees verzekerd van professioneel advies 

Wees verzekerd van deskundig HR advies en maak gebruik van onze HRM dienstverlening. Om jouw organisatie volledig te kunnen ondersteunen kun je gebruikmaken van ons flexibel HR abonnement. Hierin kun je zelf bepalen hoeveel uur aan HR dienstverlening je nodig hebt per maand. Zo is het abonnement helemaal afgestemd op jouw wensen. Bovendien is het mogelijk om het aantal uren maandelijks aan te passen. Wel zo flexibel.

Gaan we samen aan het werk?

Neem Contact Op