• Alle HR services op één plek
  • Binnen 1 werkdag antwoord op jouw vraag!
  • Klantbeoordeling 4,7/5
bel ons
HR advies en ondersteuning

Al je personeelszaken goed geregeld | All4people

Neem vrijblijvend contact op

Een goede band tussen werknemer en werkgever is van groot belang. Het zorgt onder andere voor meer tevredenheid bij je medewerkers. Logisch dat je veel tijd besteed aan je personeel en alle zaken hieromheen. Van contracten maken, het bijhouden van verzuimdossiers, doen van de salarisadministratie, tot aan ontslagzaken, al deze zaken hebben betrekking op HR. 

Deze administratie is ontzettend belangrijk en heeft de nodige aandacht en expertise nodig. Wij van all4people begrijpen als geen ander dat niet elke ondernemer hierop zit te wachten. Daarom nemen wij de HR-personeelszaken van jouw organisatie graag over. Hierdoor bespaar je tijd, voorkom je onnodige kosten en weet je zeker dat jouw personeelszaken goed geregeld zijn. 

De voordelen van je personeels zaken uitbesteden 

Personeelszaken uitbesteden biedt voor jouw als organisatie alleen maar voordelen. Als je personeelszaken goed zijn geregeld zijn de werknemers enthousiaster, gemotiveerder en is het verzuim doorgaans lager. En hierdoor is de productiviteit een stuk hoger. Een win-winsituatie dus. Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen? 

  • Het opmaken van arbeidsovereenkomsten;
  • Het bijhouden van loonadministratie;
  • Advies met betrekking tot de huidige wet- en regelgeving; 
  • Het opmaken van salarisstroken en jaaropgaves.

Salarisadministratie 

Salarisadministratie is nauwkeurig werk en vereist enige discipline. Het beheren, verwerken van salarisbetalingen is een behoorlijke klus. Je wilt immers dat je werknemers op tijd hun salaris ontvangen. Bovendien omvat salarisadministratie het bijhouden van verlof- en ziektedagen van je personeel, het verwerken van declaraties en ga zo maar door. Een flinke administratieve taak, die je er niet zomaar even bij doet. 

Personeelsadministratie 

Arbeidsovereenkomsten en personeelsdossiers zorgen voor het meeste werk. Dat deze taken correct worden uitgevoerd is van groot belang. Een goed functionerende personeelsadministratie is essentieel voor een goed en effectief personeelsbeleid. Kost dit binnen jouw organisatie onnodig veel tijd? Dan bieden wij dé oplossing. Onze HR-professionals hebben uitgebreide kennis van alle HR-gerelateerde vraagstukken.

Maak gebruik van een flexibel HR abonnement 

Profiteer van ons flexibele HR-abonnement. Met dit abonnement kun je zelf bepalen hoeveel uur je per maand wilt inzetten aan HR. Beschikbaar vanaf 4 per maand afhankelijk van hoeveel uur jouw organisatie nodig heeft. Het abonnement is op deze manier afgestemd op jouw HR-wensen.

Zo ben je iedere maand verzekerd van professioneel HR-advies en ondersteuning. Bovendien is het mogelijk om maandelijks jouw abonnement aan te passen naar de gewenste uren voor die maand. 

Jouw personeelszaken HR geregeld door all4people 

Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van HR kunnen wij in elke organisatie zorgen voor goed werkend HR-beleid. Wij helpen bij het stroomlijnen van alle HR-zaken binnen jouw organisatie. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dan plannen we samen een kennismaking in.

Gaan we samen aan het werk?

Neem Contact Op