Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan naast je HBO of universitaire rechtenstudie? Heb jij affiniteit met of interesse in banken en andere (financiële) dienstverleners?

Wij zijn op zoek naar die student die commerciële en (licht) inhoudelijke juridische werkzaamheden gaat verrichten. De commerciële werkzaamheden zijn met name gericht op het ontwikkelen en bijhouden van onze (binnenkort geheel vernieuwde) websites.

Bij ons heb je veel vrijheid om je eigen werktijden in te plannen waardoor je deze bijbaan perfect kan combineren met jouw studie. En mogelijk is deze bijbaan een eerste stap naar je carrière als paralegal of advocaat!

Ben jij die enthousiaste student die ons team Financieel Recht Advocaten/ Zorgplicht Advocaten wil komen versterken dan willen wij heel graag met jou in gesprek.

Wat meer over ons

Financieel Recht/ Zorgplicht Advocaten is een litigation boutique advocatenkantoor, een label van Silver Advocaten en is gevestigd in Waalwijk. Silver Advocaten voert naast een ondernemingsrechtpraktijk een grote praktijk op het gebied van financieel recht en (beroeps-) aansprakelijkheidsrecht. Denk aan procedures tegen banken, verzekeraars, tussenpersonen, beleggingsadviseurs, vermogensbeheerders, crowdfunding platforms, accountants(-kantoren) of (notaris-)kantoren, etc.

De klanten waar wij voor werken omschrijven ons als: “integer, goed op de hoogte, effectief, creatief, vasthoudend, eigenzinnig en vooral betrokken bij de klant”.

Binnen onze organisatie werken hooggekwalificeerde professionals. De organisatie heeft een groeiambitie en wil binnen 2-3 jaar uitgroeien tot een speler van betekenis binnen de niche met 10 zeer gespecialiseerde advocaten met de daarbij behorende staf.

Wij zijn een jong kantoor met een informele sfeer. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en staan voor elkaar klaar wanneer dit nodig is.

Wat meer over jou

Jij volgt een opleiding rechten op HBO of universiteit en hebt affiniteit met financieel recht of aansprakelijkheidsrecht. Je bent geïnteresseerd in de ontwikkelingen op het gebied van “zorgplichten” en je vindt het leuk om daarover te schrijven.

Wat wij verder nog belangrijk vinden:

  • Je bent secuur en gaat accuraat te werk
  • Je beschikt over uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent minimaal 12 maanden voor 16-20 uur in de week beschikbaar
  • Je kan juridische teksten op een juiste en begrijpelijke wijze samenvatten.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je graag bij ons komen werken stuur dan je motivatiebrief en CV of neem contact op met onze HR-adviseurs Henk Hoogardie of Pascale Cuny van All4people (All4people.nl). Zij beantwoorden graag je vragen. Zij zijn bereikbaar op 06-42051870.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en zijn passend voor een advocatenkantoor dat zich richt op het bedienen van de zakelijke markt. Voor meer informatie over ons kantoor kun je kijken op onze website www.zorgplichtadvocaten.com& www.financieelrechtadvocaten.com.