Wil jij als Juridisch Medewerker werken in een moderne, professionele maar informele werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en groei? Wil jij op termijn aan de slag als advocaat? Dan zoeken wij jou.

Wij

Financieel Recht Advocaten/ Zorgplicht Advocaten is een jong litigation boutique advocatenkantoor gevestigd in de regio Tilburg/ Breda. Wij zijn een groeiende praktijk met een enthousiast team van advocaten en medewerkers met een gemengde leeftijdsopbouw.

Op het Internet publiceren wij twee kennisportals: financieelrechtadvocaten en zorgplicht-advocaten. Wij werken uit principe alleen voor afnemers van diensten en financiële producten. Onze klanten, zowel (vermogende) particulieren maar ook bedrijven en instellingen omschrijven ons als: ‘integer, goed op de hoogte, effectief, creatief, vasthoudend, eigenzinnig én betrokken bij de klant’.

Wij hebben groeiambities en willen de komende jaren uitgroeien tot een speler van betekenis binnen de niche met zeer gespecialiseerde advocaten met de daarbij behorende staf.

Functie

Als talentvolle Juridisch Medewerker ga je meebouwen aan ons kantoor. Als vaste contactpersoon ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten in jouw zaken binnen de specialisatie Financieel Recht en Zorgplicht. Je handelt zaken, zoveel als mogelijk, vanaf begin tot het eind af. Eerst met begeleiding van onze ervaren medewerkers, maar daarna zoveel als mogelijk zelfstandig. Als Juridisch Medewerker houd je jezelf zowel bezig met adviseren als met procederen.

Jij

  • Ben jij een talentvolle afgestudeerde jurist of studeer je binnenkort af?
  • Herken je jezelf in de omschrijving van onze klanten, de vakgebieden en niet onbelangrijk werk je graag in een jong enthousiast team?
  • Werk ook jij het liefst bij een werkgever die snapt dat de advocatuur in combinatie met een gezin of een druk sociaal leven een taaie combinatie kan zijn?
  • Ben jij ambitieus en wil je jezelf graag ontwikkelen op jouw vakgebied en zoek je een werkgever die dat faciliteert?
  • Ben je gedreven, analytisch sterk, creatief, communicatief vaardig en heb je een no nonsens mentaliteit.
  • Vind je het leuk om een paar keer per jaar met je collega’s leuke dingen buiten het werk te doen?

Dan zoeken we jou!

Heb je de ervaring nog niet helemaal maar voldoe je wel aan het profiel én ben je bereid om door middel van inhouse trainingen je de skills en ervaring eigen te maken, dan nodigen we je ook uitdrukkelijk uit om je interesse kenbaar te maken.

Wat bieden we

We bieden je een uitdagende en afwisselende werkomgeving met arbeidsvoorwaarden die passend zijn voor hooggekwalificeerde professionals binnen een litigation boutique advocatenkantoor. Je komt te werken in een moderne, professionele informele werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en groei.

Geïnteresseerd

Dan komen we graag in contact met je. Stuur dan je cv en motivatiebrief naar onze HR-partner All4people: henk.hoogardie@all4people.nl. Heb je nog vragen dan kun je die stellen aan Henk. Hij beantwoordt graag je vragen. Je kunt Henk bereiken op 06-39 88 42 00.

Meer informatie over ons kantoor vind je op onze websites Silveradvocaten, Financieelrecht Advocaten en Zorgplicht Advocaten.