• Alle HR services op één plek
 • Binnen 1 werkdag antwoord op jouw vraag!
 • Klantbeoordeling 4,7/5
bel ons
Loopbaan

Loopbaancoaching

Jouw loopbaan laat zien wie jij bent.
Merk je dat je niet meer enthousiast vertelt over wat voor werk je doet? Of ben je nieuwsgierig naar wat je nog meer kunt doen met jouw talenten en kwaliteiten? Dan is het tijd voor een nieuwe stap in je carrière. Maak samen met ons werk van jouw nieuwe stap in je carrière.

maak een afspraak

Wat, waarom en wanneer loopbaancoaching?

Ieder mens verandert door de jaren heen en zo ook je drijfveren op het gebied van werk. Het is dus mogelijk dat werk wat eerst helemaal perfect bij je paste op een bepaald moment in je leven niet meer passend is. Omdat werk invloed heeft op het ervaren van geluk en vreugde in je leven, adviseren wij loopbaancoaching als je merkt dat je carrière toe is aan een nieuwe impuls. Je zult gaan ervaren dat met de hulp van onze ervaren loopbaancoaches jij weer verder kunt met jouw loopbaan.

Herken jij jezelf in onderstaande zinnen?

 • Mijn werk kost mij meer energie dan het mij oplevert.
 • Ik weet niet meer of mijn huidige baan nog bij mij past.
 • Ik merk dat ik iedere dag met tegenzin naar mijn werk ga.
 • Mijn collega’s zie ik nog wel plezier hebben in hun werk. Ik zie dit niet meer bij mezelf.
 • Mijn huidige baan zorgt voor frustratie.
 • Ik wil weten wat ik nog meer kan met mijn talenten en kwaliteiten.
 • Ik wil ontdekken wat mij motiveert om beter te kunnen werken.
 • Ik wil verder groeien in mijn carrière maar ik weet niet hoe.
 • Ik merk dat ik te lang op dezelfde plek werk en ik ervaar geen uitdaging meer.
 • Ik voel dat ik meer kan dan dat ik nu laat zien in mijn huidige baan.

Onze loopbaanbegeleiding wordt samengesteld op basis jouw wensen en onze ervaring. Onze gecertificeerde loopbaancoaches gaan eerst samen met je kijken naar de huidige situatie. Vervolgens gaan ze samen met je werken aan de loopbaan die jij wenst. De trajecten die wij aanbieden zijn op maat gemaakt. Kijk samen met ons hoe jij die volgende stap kunt zetten in jouw carrière.

Hoe begeleidt all4people bij loopbaan coaching?

Onze loopbaantrajecten zijn afgestemd op jouw wensen en zijn altijd maatwerk. We beginnen met een online loopbaanscan en vitaliteitsscan. We gaan hiermee dieper in op: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Vervolgens begeleiden onze ervaren coaches je naar werk waar jij weer energie van krijgt. Tijdens onze begeleiding geven wij je informatie, tips en trainingen via het all4people.online platform. Ook kijken we samen naar welke trainingen en opleidingen er nodig zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo zijn er ook mogelijkheden om subsidie aan te vragen via de overheid om je een leven lang te ontwikkelen. Wij gaan samen met jou kijken naar alle mogelijkheden die er zijn. Want onze ervaring is dat er vaak veel meer mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende mogelijkheden om je te laten om- of bijscholen met NL leert door. Ook een persoonlijk ontwikkelings- en opleidingsplan kunnen we voor je opstellen. Zo zorgen we dat jij zelf een plan hebt, zodat je nooit een onderdeel bent van het plan van een ander. Krijg de regie op je toekomst weer terug met onze unieke loopbaancoaching.

Toe aan een nieuwe stap in je carrière? Laat je begeleiden door één van onze vakkundige loopbaancoaches!

Wat zijn de kosten voor loopbaancoaching?

Iedere loopbaantraject uniek is en helemaal is afgestemd op jouw wensen. Tijdens de intake luistert onze ervaren coach naar jouw verhaal en wensen. Op basis hiervan stellen wij een traject samen met de daarbij behorende kosten. Met jouw ja gaan we starten aan de nieuwe stap in jouw carrière.

Wanneer is een loopbaancoaching een succes?

Een loopbaantraject is een succes als jij weer vol van energie en enthousiasme staat in jouw carrière. Wanneer je weer vol trots kunt vertellen over de stappen die je hebt gezet en de inzichten die dit je heeft gegeven. Je carrière is weer van jou en laat zien wie je nu bent. Ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is met jouw ambities en kwaliteiten? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag.

Onze aanpak is uniek en dat ben jij ook dus wacht niet langer met het zetten van die nieuwe stap in jouw loopbaan.

 

‘Zijn wie je bent en worden wat je wilt’

Gaan we samen aan het werk?

Neem Contact Op