Ben jij hét communicatietalent dat wij zoeken? Heb jij ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van alle in- en externe on- en offline marketing- en communicatiemiddelen? Ben jij in staat om onze naamsbekendheid te vergroten? Schrijf je makkelijk redactionele stukken en/of publicaties? Zo ja, dan zijn we op zoek naar jou.

Laat jij onze naamsbekendheid groeien?

Securiskey in Breda verzorgt met een aantal zeer ervaren cybersecurity professionals 24 uur per dag en 7 dagen in de week securityservice bij onze klanten. Wij worden ingezet om alle security uitdagingen uit handen te nemen en de beveiliging van onze klanten naar het gewenste niveau te brengen zodat zij zich geen zorgen maken. Jij gaat ervoor zorgen dat ons bedrijf bekender wordt in de markt van cybersecurity.

Wat ga je doen?

In de dynamische wereld van cybersecurity ben jij binnen ons team de zelfstandige marketing – en communicatiespecialist. In je dagelijks werk adviseer, initieer en coördineer je alle marketing- en communicatieactiviteiten. Je zorgt ervoor dat de website Securiskey up to date is én blijft, daarnaast ben je verantwoordelijk voor de zicht- en herkenbaarheid op social media. Uiteraard zorg je voor goede en eenduidige content en schrijf je in samenspraak met de collega’s publicaties en redactionele stukken.

In jouw rol ondersteun je de afdeling verkoop en de directie proactief om de aantrekkelijkheid van onze producten en/of diensten te vergroten. Kort gezegd je bent het communicatie geweten van ons bedrijf.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding, richting Marketing en Communicatie en beschikt over hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring.
  • Je hebt ruime kennis van marketingcommunicatietechnieken en social media.
  • Affiniteit binnen de zakelijke dienstverlening (B2B) is een pré.
  • Je beschikt over een eigen portfolio van publicaties en marketingmateriaal.
  • Ervaring met MS-officewerkpakketten is een vereisten.
  • Je beschikt in woord en geschrift over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Vanzelfsprekend werk je graag samen, ben je integer en denk je in oplossingen.

Wat krijg jij?

Werken bij onze platte no-nonsense organisatie is uitdagend, vandaar dat wij daar uiteraard iets tegenover zetten. Daar doen we niet moeilijk over.

Zo kom je te werken in een moderne CO2-neutrale werkomgeving voorzien van alle gemakken en gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer. Moet je even voor het werk naar buiten dan staat er een ’groene auto’ klaar. Wij houden van flexibiliteit en geven je veel verantwoordelijkheid, vandaar dat onze werktijden liggen tussen 7.00 en 18.00 uur.

Om jezelf te ontwikkelen om door te kunnen groeien binnen het vakgebied en Securiskey krijg je de beschikking over een persoonlijk opleidingsbudget. Het salaris dat we je bieden is marktconform en ligt tussen de € 2.200,00 en € 2.600,00 op basis van fulltime dienstverband.

Spreekt je dit aan

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief voor 19 juni a.s. naar Henk.Hoogardie@all4people.nl. Wil je iets meer weten neem dan telefonisch contact op met Henk van all4people, hij is bereikbaar op 06-39884200.

Een Nederlands en Engelse taaltest op niveau B2 is een onderdeel van de selectieprocedure.

Download vacatureteksten pdf