• Alle HR services op één plek
  • Binnen 1 werkdag antwoord op jouw vraag!
  • Klantbeoordeling 4,7/5
bel ons
all4people Rijksoverheid

28 februari 2023

Nieuw aanvraagtijdvak SLIM 2023 voor individuele mkb-ondernemingen

Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt vanaf 1 maart 2023 subsidie beschikbaar voor initiatieven gericht op stimuleren van leren en ontwikkelen in het mkb.

Aanvraagtijdvak

Op 1 maart 2023 start een nieuw aanvraagtijdvak SLIM voor individuele mkb-ondernemingen. Het aanvraagtijdvak loopt van woensdag 1 maart 9:00 uur t/m donderdag 30 maart 17:00 uur.

U kunt aanspraak maken op maximaal € 25.000 subsidie per projectbegroting. Als aanvrager kunt u per aanvraagtijdvak maximaal één subsidieaanvraag indienen. De behandelvolgorde van de aanvragen wordt bepaald door middel van een loting. Het moment van het indienen van een aanvraag is daarom niet relevant.

Wat verandert er in 2023?

Anders dan de voorgaande tijdvakken is het nu mogelijk om een voorschot van 50% te ontvangen over het subsidiebedrag. Dit voorschot wordt bij verlening verstrekt. Als bijlage bij uw aanvraag voegt u daarom een bewijsstuk toe waarop de tenaamstelling en het rekeningnummer van de aanvrager op staan.

Wij ontzorgen u volledig

Ziet u op tegen de administratieve afhandeling? Wij nemen u het werk uit handen rondom de SLIM-subsidie. Zo kunnen wij het projectplan en de subsidieaanvraag schrijven en u begeleiden in de uitvoering van een dergelijk project.

Vragen over SLIM

Neem direct contact met ons op.

 

Gaan we samen aan het werk?

Neem Contact Op