• Alle HR services op één plek
  • Binnen 1 werkdag antwoord op jouw vraag!
  • Klantbeoordeling 4,7/5
bel ons
all4people outplacement

Outplacement

Stopt jouw carrière binnen het bedrijf door reorganisatie, arbeidsconflict of ontbreken van een toekomstperspectief?
Wij gaan jou begeleiden bij het vinden van een nieuwe baan. Ons outplacement traject stemmen wij af op jouw wensen.

Vraag een intake aan

Wat, waarom en wanneer outplacement?

Een outplacement traject biedt de werkgever aan op het moment dat jullie samen hebben vastgesteld dat jouw carriere stopt binnen het bedrijf. Het is onderdeel van een sociaal plan bij een reorganisatie of bij een vaststellingsovereenkomst.

Een outplacement traject is de oplossing bij:

  • Een reorganisatie van het bedrijf;
  • Een onoplosbaar conflict tussen werknemer en werkgever;
  • Geen toekomstperspectief meer hebben binnen het bedrijf.

Met een outplacement traject van all4people gaan we jou begeleiden naar het vinden van een andere baan. Voorafgaand aan het traject zal er een termijn worden vastgesteld waarin verwacht wordt dat jij een nieuwe baan zult vinden. Binnen deze termijn gaan wij er samen alles aan doen om op onze unieke en effectieve manier jou te begeleiden naar een nieuwe baan.

Hoe begeleiden wij een traject?

Ieder outplacement traject begint met een uitgebreid intakegesprek. Tijdens de intake worden de diverse stappen toegelicht en inventariseren we jouw verwachtingen en mogelijkheden. Vervolgens maak jij een online loopbaanscan- en vitaliteitsscan. Dit assessment geeft je inzicht in jouw talenten, je sterke en minder sterke persoonlijke en professionele kwaliteiten en de passende beroepssector(en). In welke mate de begeleiding online of face-to-face verloopt, is afhankelijk van het gekozen pakket.

De intake is altijd het vertrekpunt bij een outplacement traject, vervolgens doorloop jij de volgende stappen:

Merk ik

In deze fase starten we met het maken van de online loopbaanscan en vitaliteitsscan en gaan we dieper in op zaken als: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Zaken als een competentieanalyse, interesses in taken en sectoren komen aan bod. Door coaching krijg jij onbeperkt toegang tot een grote hoeveelheid handige informatie, tips en trainingen via all4people.online. Vanzelfsprekend staat de coach tot jouw beschikking, hij zal de resultaten bespreken en jou begeleiden richting de volgende stap.

Marketing ik

Deze stap gaat over hoe jij jezelf in de markt kan zetten, personal branding. Hoe verkoop jij jezelf? Er wordt gewerkt aan het opstellen van een goede CV en motivatiebrief, professioneel profiel op LinkedIn, het gebruik van social media, leren pitchen, netwerken opbouwen en een goed sollicitatiegesprek voeren.

Werk ik

In deze laatste fase ben jij klaar om op de arbeidsmarkt nieuw werk te gaan zoeken, via de handige vacaturebank Indeed die via het platform rechtstreeks is gekoppeld. Maar ook de coach en all4people zal zijn netwerk inzetten. Deze fase van het outplacement traject draait om het verkopen van jezelf, waarvoor in de eerdere fases alle handvatten aangereikt zijn om dit succesvol toe te passen.

Nadat jij een nieuwe baan hebt gevonden, krijgt jij nog twee maanden nazorg van de all4people coach.

De keuze voor geld of een outplacement

Wanneer je kunt kiezen voor geld of outplacement, beïnvloeden emoties vaak jouw keuze. Om te voorkomen dat je achteraf spijt hebt van je keuze adviseren wij je om te kijken naar wat outplacement je op de lange termijn oplevert. Neem in deze keuze ook de huidige arbeidsmarkt, jouw positie en arbeidsverleden mee. Wees realistisch en kies voor de kansen die een outplacement traject jouw carrière bieden. De no-nonsense en oplossingsgerichte aanpak van all4people.nl helpt je hierbij. We zijn zeer praktisch, een tikkeltje eigenwijs maar vooral dé specialist die alle kwesties rondom outplacement uit handen kan nemen. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Outplacement: online of face to face!

Wij helpen je snel naar een ander baan. Ons innovatief outplacement traject biedt de mogelijkheid voor face to face, volledige online coaching of groepsoutplacement. Wij zetten ons in om jou optimaal te begeleiden naar een nieuwe passende baan.

De inhoud van de begeleiding is afhankelijk van de individuele situatie en welk pakket er wordt gekozen: Online, Basis of Plus. Uiteraard is maatwerk altijd mogelijk.

Wanneer is een traject een succes?

Het traject is een succes wanneer jij een nieuwe baan hebt gevonden binnen de vooraf vastgestelde termijn. Zo kan jij door met jouw carrière. Onze no-nonsense en oplossingsgerichte aanpak helpt jou bij het bereiken van een succesvolle toekomst. Wij luisteren naar jouw verhaal en gaan er samen voor!

Heb je vragen of ben je benieuwd welke kansen outplacement jou kan bieden? We zijn zeer praktisch, een tikkeltje eigenwijs maar vooral dé specialist die alle kwesties rondom outplacement uit handen kan nemen.

Tarieven

 
online €1.599,-
basis €2.599,-
plus €3.199,-
8 online coachgesprekken
   
   
10 gesprekken, 8 online en 2 face tot face
   
   
14 gesprekken, 10 online en 4 face to face
   
   
Intakegesprek online | beeldbellen
   
Intakegesprek face to face of online op verzoek van klant
   
   
Volledige online begeleiding
   
   
Face to face coaching en online begeleiding
   
Toegang tot loopbaanplatform 'all4people.online' inclusief vacaturebank
Online loopbaanscan (wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, competentieanalyse, etc)
Bespreken loopbaanassessment
Bespreken vitaliteitscan
   
Training motivatiebrief en CV
LinkedIn-training incl. professioneel persoonlijk LinkedIn profiel
Persoonlijke presentatie
   
Elevator pitch
   
Netwerken en netwerk opbouwen en onderhouden
   
Oefenen 'het voeren van een sollicitatiegesprek'
Voorbereiden op eerste sollicitatiegesprek
   
Voorbereiding op alle sollicitatiegesprekken
   
   
Openstellen netwerk All4people en coach
Jobhunten
Jobhunten intensief
   
   
Gegarandeerde begeleiding t/m einde proeftijd nieuwe werkgever
   
OPTIONEEL | online vitaliteitscan
   
   
   

 

Gaan we samen aan het werk?

Neem Contact Op