• Alle HR services op één plek
  • Binnen 1 werkdag antwoord op jouw vraag!
  • Klantbeoordeling 4,7/5
bel ons
all4people outplacement

Re-integratie UWV

All4people biedt in opdracht van UWV re-integratiediensten aan.
We onderscheiden twee soorten trajecten: het werkfit maken voor de job en de begeleiding naar werk.

Plan een afspraak

UWV trajecten

Onze UWV Werkfit en Naar Werk trajecten bestaan uiteraard uit verschillende activiteiten. Jij bepaalt samen met UWV en de coach van all4people de focus om het traject succesvol af te ronden. Al onze UWV Werkfit en Naar Werk trajecten zijn volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Bijzonder trots zijn wij op het onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoek 2022 UWV. Kandidaten gaven ons een score voor UWV Werkfit en Naar Werk trajecten:

  • Werkfit traject 8,3
  • Naar Werktraject 9,0

UWV werkfit

Een ding staat centraal in dit traject: het verkleinen van jouw afstand tot de arbeidsmarkt zodat je fit bent voor de job. Het traject is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Naast persoonlijke coaching zetten we e-coaching, trainingen, online testen, ons online loopbaanplatform en diverse middelen in om de afstand voor jou tot de arbeidsmarkt te verkleinen.

Wat maakt onderdeel uit van het traject:

1. Versterken werknemersvaardigheden
Je gaat werken aan arbeidsritme om uiteindelijk weer aan het werk te gaan. Bijvoorbeeld door het inzetten van een passende werkervaringsplaats of stage als eerste stap naar een betaalde baan.

2. Verbeteren persoonlijke effectiviteit
Samen met jouw coach ga je werken aan de belemmeringen en/of knelpunten.

3. Jouw arbeidsmarktpositie
Samen de coach breng je concrete functies en de mogelijkheden in kaart.

We starten altijd met een kennismakingsgesprek. Dit is van belang omdat er een klik moet zijn tussen jou en de coach. Tijdens de intake maak je uitgebreid kennis met elkaar. Het traject wordt toegelicht, inventariseren we de verwachtingen, mogelijkheden, inzet middelen en stellen samen een Werkplan op. Dit vormt de basis voor jouw traject. De vaste onderdelen in ons traject zijn het maken zijn een loopbaanassessment, individuele trainingen, toegang tot all4people.online en uiteraard de persoonlijke begeleiding door een professionele loopbaancoach.

UWV naar werktraject

Wij helpen je bij het scoren en behouden van een job die jouw past. Wij werken volgens de door onszelf ontwikkelde methodiek Werk Scoren! Een begeleidingstraject, altijd afgestemd op de persoonlijke situatie, om snel aan de slag te gaan in een betaalde baan.

Het traject

Werk Scoren! kent een aantal fasen die worden afgestemd op jouw situatie en persoonlijke ambities.

Tijdens het traject zal de nadruk liggen op jezelf leren verkopen en het vinden van de juiste baan. Dit is het einddoel! Natuurlijk besteden wij ook nog wat extra aandacht aan ‘wie ben je, wat kan je en wat wil je’. Gedurende het gehele traject heb je toegang tot ons online loopbaanplatform ‘all4people.online’ met geïntegreerde vacaturebank, tips, filmpjes en CV sjablonen. Natuurlijk staat jouw persoonlijk loopbaancoach altijd voor je klaar.

1. Merk ik

Wij stellen samen vast ‘wie ben je, wat kan je en wat wil je’. Wat zijn mijn sterke vaardigheden, competenties en waar liggen kansen. Het maken van een loopbaanassessment kan dit ondersteunen. Merk IK levert altijd een helder persoonlijkheids- en zoekprofiel op. ‘Merk ik’ vormt de basis om snel werk te scoren.

2. Marketing ik

Jouw persoonlijke presentatie staat bij Marketing IK centraal. Onderdelen die aan bod komen en essentieel zijn om jezelf te verkopen bij potentiële werkgevers zijn: de arbeidsmarkt, leren solliciteren, jezelf presenteren, goede motivatiebrief en cv, netwerken en jobs vinden via social media.

3. Werk ik en nazorg

Nadat alles op orde is om jezelf te verkopen starten we met het zoeken en jagen op jobs. We gaan samen actief op zoek naar dé baan die past. Naast vacatures zoeken, bedrijven bezoeken, sollicitatie-voorbereiding, check van brieven is er veel aandacht voor het sollicitatiegesprek.

Nadat je gestart bent bij je nieuwe werkgever houden we uiteraard nog even contact met elkaar.

Gaan we samen aan het werk?

Neem Contact Op