Een van onze opdrachtgevers in Utrecht wil het Recruitmentteam uitbreiden met een creatieve en innovatieve topper. Ben jij een spontane en positief ingestelde persoonlijkheid die zijn/haar recruitmentervaring wil inzetten om het Recruitmentteam structureel te verbeteren? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven.

De interne organisatie

Deze bestaat uit 12 mensen en is onlangs aangepast naar uitdagingen in de huidige arbeidsmarkt. Dat gaan ze je natuurlijk allemaal haarfijn uitleggen, maar voor de uitwerking hiervan kunnen ze jouw hulp goed gebruiken.

Wanneer

Het liefst zo snel mogelijk, maar we hoeven niet over één nacht ijs te gaan. Uiteraard moet beider buikgevoel goed zijn. Als je uiterlijk op 1 november 2019 kunt starten zou dat mooi zijn.

Wat kun we zeggen over de interne cultuur

Die is een beetje no-nonsense. Zij houden ervan om de handen uit de mouwen te steken en zeggen waar het op staat. Vanuit jou open en lichte werkplek heb je een prachtig uitzicht over de stad Utrecht. Samen met de trainees ga je dagelijks gezamenlijk lunchen. Op vrijdagmiddag vier je gezamenlijk de successen van de afgelopen week met een borrel.

Welke talenten?

We zoeken in deze moeilijke markt de Recruitmentervaring die het bedrijf verder helpt dan het searchen op Monsterboard of LinkedIn. Voor de korte termijn moet je acties mee bedenken en uitzetten om de juiste mensen te werven. Maar ook voor de lange termijn ben je in staat mee oplossingen te bedenken die werken. Het gaat om overtuigingskracht en doorzettingsvermogen!

Ben je geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk en uitdagend om het team te komen versterken? Dan ontvangen we heel graag jouw CV en een korte motivatiebrief per mail via Henk.Hoogardie@all4people.nl Twijfel of vragen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Henk Hoogardie van all4people op + 31 6 39 88 42 00.