Ben jij hét commerciële talent dat wij zoeken? Heb jij ervaring met complexe salestrajecten? Wil jij je verder specialiseren op het gebied van sales binnen de cybersecurity en ga jij Securiskey laten groeien? Zo ja, dan zijn we op zoek naar jou.

Help jij mee ons bedrijf tot grote hoogte te laten groeien?

Securiskey in Breda verzorgt met een aantal zeer ervaren cybersecurity professionals 24 uur per dag en 7 dagen in de week securityservice bij onze klanten. Wij worden ingezet om alle security uitdagingen uit handen te nemen en de beveiliging van onze klanten naar het gewenste niveau te brengen zodat zij zich geen zorgen maken. Jij gaat ervoor zorgen dat ons klantenbestand gaat groeien.

Wat ga je doen?

In de dynamische wereld van cybersecurity ben jij binnen ons team de salestijger en het gezicht van Securiskey. Met jouw commerciële expertise en ondernemersgeest ben je in staat om snel een nieuw netwerk op te bouwen, nieuwe opdrachtgevers te werven en bestaande relaties verder uit te bouwen. In je dagelijkse werkzaamheden krijg je ondersteuning van de commercieel administratief medewerker en het sales supportteam van onze software producent.

In jouw rol breng je samen met de verkoop binnendienst offertes uit en zorg je ervoor dat de klant- en verkoopgegevens up to date zijn. Als het gezicht van Securiskey organiseer je beurzen en evenementen en vertegenwoordig je ons bedrijf in binnen- en buitenland.

Kort gezegd je bent verantwoordelijk voor de verkoopdoelstellingen van ons bedrijf

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, richting CE en/of marketing.
  • Tenminste 3 jaar ervaring in een of meerdere verticals binnen Transport en Logistiek, Maak- en/of Procesindustrie.
  • Je hebt affiniteit met de verkoop van managed services, bij voorkeur op het gebied van informatiebeveiliging en/of software.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met complexe salestrajecten.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Bereid om beperkt binnen Europa te reizen voor beurzen en congressen.

Maar bovenal ben je een proactieve en resultaatgerichte Sales Manager.

Wat krijg jij?

Werken bij onze platte no-nonsense organisatie is uitdagend, vandaar dat wij daar uiteraard iets tegenover zetten. Daar doen we niet moeilijk over.

Zo kom je te werken in een moderne CO2-neutrale werkomgeving voorzien van alle gemakken en gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer. Als salestijger hebben we voor jou een ’groene auto’ klaar staan. Wij houden van flexibiliteit en geven je veel verantwoordelijkheid, vandaar dat onze werktijden liggen tussen 7.00 en 18.00 uur.

Om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien binnen het cybersecurity domein en Securiskey krijg je een persoonlijk opleidingsbudget. Dat jij fit en gezond blijft vinden wij belangrijk, je krijgt daarom onbeperkt toegang tot de sportschool, met zwembad, op loopafstand van ons kantoor.

Het salaris dat we je bieden is marktconform. Uiteraard werken we met een resultaatgerichte bonus.

Spreekt je dit aan

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief voor 19 juni a.s. naar Henk.Hoogardie@all4people.nl. Wil je iets meer weten neem dan telefonisch contact op met Arno Bakkeren, hij is te bereiken op 0416-700245.

Download vacaturetekst in pdf