• Meedenken met de ondernemer
 • Kostenbesparend
 • Flexibel en snel schakelen
 • Veel kennis & expertise
bel ons
HR advies en ondersteuning

Strategisch HRM | All4people

Neem vrijblijvend contact op

Gezonde medewerkers die zich optimaal inzetten voor het bedrijf met het doel om bij te dragen bij het succes van het bedrijf dat is wat elke ondernemer zich wenst. Maar hoe doe je dit op een effectieve manier? all4people is jouw partner op het gebied van strategisch HRM. 

Een strategisch HR beleid 

Een strategisch HR beleid gaat verder dan personeelsmanagement. Met een strategisch HR beleid koppel je wat nodig is voor jouw organisatie aan de talenten binnen jouw organisatie. Hierbij draag je positief bij aan de organisatiedoelstellingen, talentontwikkeling en voorkom je werkdruk wegens personeelstekort. 

Maar hoe werkt dit voor jouw organisatie? Dit is een pijnpunt in veel organisaties. Het maken van een goede HRM strategie en een goed strategisch personeelsmanagement is belangrijk voor iedere organisatie. Bovendien is het bepalen van de belangrijkste HRM-uitdagingen cruciaal. Processen, mensen, structuur, leiderschap en cultuur zijn hierin belangrijke elementen. All4people helpt je bij het inzichtelijk maken van deze elementen en biedt ondersteuning bij strategische HR vraagstukken. Samen gaan we aan het werk om jouw strategisch HR beleid te verbeteren.

De basis van een goed strategisch HRM beleid 

HR wordt steeds belangrijker binnen iedere organisatie. HR maakt onderdeel uit van het management team en bepaalt mede het beleid van de organisatie. De omgeving van bedrijven verandert continue. Wat vandaag belangrijk is kan morgen weer anders zijn. De toekomst en de continuïteit van het bedrijf wordt bepaald door inzet van medewerkers van de organisatie. De missie, visie, kernwaarden verbinden met de strategische doelstellingen en het optimaal inzetten van jouw medewerkers bepalen de toekomst. Operationeel tactisch en strategisch HRM advies is hierbij onmisbaar.

Strategisch HR Advies op maat 

Heb je HR ondersteuning nodig voor jouw organisatie? All4people is jouw strategisch HR adviseur. Ben je al bekend met ons Flexibele HR abonnement? Hierbij kun je zelf bepalen hoeveel uur aan HR advies jouw organisatie nodig heeft. Dat kan variëren van 4 tot 32 uur per maand. Als we inzichtelijk hebben hoeveel uren jouw organisatie per maand nodig heeft, kunnen we samen de grootte van het abonnement bepalen. Zo is het abonnement afgestemd op jouw HR wensen. Zo ben je iedere maand verzekerd van professioneel strategisch HR advies.  Bovendien is het mogelijk om maandelijks jouw abonnement aan te passen naar de gewenste uren voor die maand. 

Strategisch HR beleid van all4people 

Wij van all4people kunnen jouw bedrijf ondersteunen en begeleiden bij de HR-strategie en HRM-processen. Wij hebben de ervaring en kwaliteit in huis om jouw te helpen bij alle mogelijk vraagstukken op strategisch HR-gebied. Door onze kennis en ervaring weten wij als geen ander hoe we complexe strategische HR vraagstukken moet oplossen. Onze HR adviseurs helpen om de samenhang binnen je organisatie in beeld te brengen. 

Wil je meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Hoe helpen wij met Arbo & Verzuim?

 • Verzuimdossier altijd op orde
 • Verminderen verzuim
 • Eenvoudig verzuimsysteem
 • Vaste casemanager
 • Bewaking Wet Verbetering Poortwachter
 • Wekelijks contact met werkgever en werknemer
 • Arboarts op locatie mogelijk
 • Meldingen aan verzekeraars en UWV
 • Bewaken subsidies, No-Risk en vangnet
 • Advies tot verzuimscenario’s
Afspraak maken

Wij staan voor je klaar

Neem contact op met Pascale

Gaan we samen aan het werk?

Neem Contact Op