Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een enthousiaste casemanager verzuim, die graag wil bijdragen aan de gezonde bedrijfsvoering van onze MKB-klanten.

Als Casemanager verzuim werk je in een team van collega verzuimspecialisten en ben je verantwoordelijk voor de regie van jouw verzuimdossiers. Jij zorgt voor een optimale begeleiding van jouw verzuimdossiers en verkort daarmee de verzuimduur. Je bent de spin in het web tussen alle betrokken partijen in het verzuimproces en adviseert hen hierbij. Je werkt vanuit de locatie Waalwijk of vanuit de locatie van de klant.

Bij ons heb vrijheid, prima salaris, volop ontwikkelmogelijkheden en niet onbelangrijk gezellige collega’s.

Wij zoeken iemand met kennis van zaken, enkele jaren ervaring als casemanager verzuim, iemand die zelfstandig, daadkrachtig, sensitief en ondernemend is.

Wij zijn een klein bedrijf, waardoor je veel kan en mag doen naast je reguliere functie, wat je werk enorm uitdagend maakt. Denk dan aan ondersteuning bij HR-werkzaamheden, netwerken en presentaties geven bij klanten.

Wil jij graag bij ons komen werken of meer weten dan nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen. Heb je geen vragen stuur dan je cv en korte motivatie naar Henk Hoogardie via  henk.hoogardie@all4people.nl. Henk kun je bereiken op 06-39 88 42 00.